Svdeeendracht

Bedrijfstoernooi

Wat houdt het bedrijven schiettoernooi in?
Dit schiettoernooi is bedoeld voor bedrijven, instellingen, buurten, verenigingen, families, enz.

Het staat bekend als het Bedrijven Schiettoernooi.

Teams bestaan uit 4 personen (met eventueel een reserve), en schieten in teamverband in de periode van half september tot half maart, met uitzondering van december.

Hoe doen we dat?
Gedurende deze periode heb je ongeveer elke 2 weken een wedstrijd met je team.

Tijdens elke wedstrijd schiet elke persoon 10 wedstrijdschoten, en de totale score van het team bepaalt de eindscore van de wedstrijd ten opzichte van de tegenstander.
Het toernooi heeft 4 klassen: Ere, B, C, en D.
De indeling in deze klassen gebeurt op basis van schietprestaties. In het eerste jaar dat je als team meedoet, kom je automatisch uit in de C-klasse.

Naast de teamwedstrijden schiet iedereen ook in een persoonlijke klasse mee.

Dit stelt ook reserves in staat om mee te schieten en in te vallen als een teamlid niet beschikbaar is (door ziekte, vakantie, enz.).

Waar?
De wedstrijden vinden plaats in het clubgebouw ‘t Hasselt aan de Hasseltweg 9 in Haaksbergen, en vinden plaats op de dinsdag- of donderdagavond tussen 19:00u en 22:30u, naar eigen keuze.

Trainen is mogelijk op de dinsdagavond tussen 19:00u en 22:30u, twee weken voor aanvang van de wedstrijden en tijdens de wedstrijdweken.

Er wordt opgelegd geschoten met luchtdruk geweren (4,5 mm), die voldoende aanwezig zijn, maar je mag ook met je eigen wapen (4,5 mm) schieten.

Als dit nog niet helemaal duidelijk is, neem dan contact op met Raymond in den Nieuwenkamp of kom op een woensdagavond naar ons clubgebouw.

Het clubgebouw is geopend op woensdagavond van 19:00u tot 22:00u, met uitzondering van vakanties.
Telefoon clubgebouw: 053 572 71 74

Programma boekje

Wedstrijd-Schema

Wedstrijd-reglement.

Wedstrijd-Schema

Uitslagen

NaamDatum toegevoegdDownload